BEON Design Jethelm

 64,95

Beon design helm is de meest verkochte jethelm in Europa. Deze klassieke jethelm is enorm populair en valt te herkennen aan de zwarte kleur in combinatie met het Beon logo.

Type helm: Jethelm
Kleur: Zwart
Merk: Beon

Alles over de BEON Design Jethelm

De Beon design is de meest verkochte jethelm op de Europese markt. De helm is immens populair voor scooterrijders ondanks dat het niet de allermooiste helm is. De helm onderscheid zich vooral door het feit dat het een simpele maar zeer effectieve helm is. Hij kenmerkt zich door de effen zwarte kleur in combinatie met het kenmerkende logo van Beon aan de zijkant en bovenkant. Deze kleuren komen goed tot hun recht in combinatie met zwart vandaar dat het uiterlijk ook een grote rol speelt in de vele aanschaf van deze helm.

De jethelmen van Beon staan net zoals alle scooterhelmen van het merk bekend om de veiligheid. In alle helmen die ze maken staat dit gewoon stipt op één voordat er überhaupt gekeken wordt naar andere zaken. Zoals verwacht voldoet de Beon design helm dan ook aan het ECE keurmerk en is de Beon design helm opgebouwd uit hoogwaardige materialen.

De Beon design jethelm kenmerkt zich ook door de retro jethelm stijl die het heeft. Het design zou zo uit een tijdperk vijftig jaar terug kunnen komen maar past nog altijd bij het nu. Dit maakt de helm dan ook zo razend populair.

Goed om te weten, bij het kopen van een Beon design helm is dat deze wat klein valt. Het is daarom verstandig een maat groter te kopen wanneer je zeker weet dat dit je helm gaat worden. Door een maatje groter te bestellen zorg je ervoor dat deze perfect gaat passen en je veilig houdt op het moment dat er eventuele problemen ontstaan.

Productinformatiespecificaties BEON Design Jethelm

Minimale hoofdomtrek in cm

56.5 cm

Maximale hoofdomtrek in cm

57 cm

Maat

M

Type helm

Jethelm

ECE goedkeuring

ECE 22.05

Gebruik in type voertuig

Bromfiets, Motor, Snorfiets

Inclusief helmzak

Ja

Uitneembare binnenkant

Nee

Type vizier

Licht getint vizier

Soort sluiting helm

Microlock sluiting

Merk

Beon

Kleur

Zwart

EAN

8720941400302

Materiaal

Polycarbonaat

Doelgroep

Volwassenen

Verpakking breedte

27.5 cm

Verpakking hoogte

27 cm

Verpakking lengte

29 cm

Categorieën

Auto & Motor Motorkleding Motorhelmen Scooter accessoires Scooterhelmen

Type motorhelm

Jethelm