Integraalhelmen

Ben je op zoek naar een nieuwe integraalhelm? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de beste integraalhelmen voor je verzameld.

Integraalhelm kopen: veiligheid staat voorop

Met de aanschaf van een integraalhelm weet je zeker dat je een goede en veilige scooterhelm koopt. Maar er zijn tegenwoordig zoveel integraalhelmen op de markt dat je door het bos bijna de bomen niet meer kunt zien. Het is daarom soms lastig om over te gaan op een aankoop. Waar moet je naar kijken en wat is belangrijk in het aanschaffen van een integraalhelm.

Juist hierdoor kiezen mensen soms voor het verkeerde model integraalhelm en rijden ze uiteindelijk rond met een helm die niet lekker past of er niet uitziet naar wens. Hierdoor neemt het plezier in het rijden met de scooter af en wordt deze minder vaak gepakt. Zonde want een integraalhelm had er juist aan bij moeten dragen dat je met een veilig en goed gevoel op pad kunt gaan.

Het is daarom slim om gebruik te maken van ons aanbod. Wij hebben namelijk de beste integraalhelmen op de markt voor je verzameld zodat jij dit uitzoekwerk niet meer zelf hoeft te doen. Middels onze uitgebreide keuring weten we precies te vertellen welke integraalhelmen wel en niet aansluiten bij jouw behoeften. Ga daarom aan de hand van onze website op zoek en vind een integraalhelm die bij jou past.

Goedkope integraalhelmen

Je hebt integraalhelmen van allerlei verschillende soorten en maten. Ook de prijs verschilt enorm per helm. Omdat de helm je volledig beschermt en over je gehele gezicht gaat is het vaak zo dat integraalhelmen iets prijziger zijn dan andere type scooterhelmen. Toch vallen de kosten van een integraalhelm op de lange termijn vaak mee. Voor een redelijk mooi bedrag kun je gewoon een integraalhelm kopen.

Integraalhelmen tot €75,-

De meeste integraalhelmen liggen qua prijs tussen de €55,- en €75,-. Dit maakt de aanschaf van een integraalhelm vaak ook goed toegankelijk. De meeste mensen hebben het beeld dat een integraalhelm namelijk altijd een stuk duurder is. Voor dit geld heb je dus in bijna alle gevallen een helm die volledig bij je behoeften past. Wel is het zo dat je niet de allerbeste typen helmen hebt. Wel zijn ze altijd veilig.

Integraalhelmen tot €125,-

De duurdere integraalhelmen hebben vaak een prijs tot €125,-. Dit zijn de wat duurdere integraalhelmen die ook vaak van een iets betere kwaliteit zijn. Ze zitten net wat lekkerder en zien er net wat beter uit. Het is daarom niet gek dat veel mensen toch voor het duurdere segment kiezen omdat deze helmen simpelweg wat lekkerder zitten. Je draagt hem toch gewoon elke dag.

Laat ons je helpen bij het aanschaffen

Het aanschaffen van een nieuwe integraalhelm is niet niks. Wij hebben daarom de belangrijkste integraalhelmen voor je verzameld zodat je het onderzoekswerk niet zelf meer hoeft te doen. De helmen voldoen aan de regels en hebben ook nog eens een goede beoordeling. Zo hoef je enkel nog een helm uit te kiezen die goed bij je past en lekker zit. De rest is door ons al gedaan.

Wat is een integraalhelm?

Een integraalhelm is een helm die je gezicht volledig bedekt en daarmee veel veiligheid biedt tijdens het rijden van een scooter. Met een integraalhelm is ook je kin beschermt wanneer je een klapper maakt. Meer weten over wat een integraalhelm is? Lees dan onze kennisbank met informatie over wat is een integraalhelm.