Jethelmen

Wil je een jethelm kopen maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij hebben de beste jethelmen voor je verzameld.

Top 5 beste jethelmen in 2024

De ontwikkeling in jethelmen gaat enorm hard. Elk jaar komen er nieuwe modellen op de markt en ook elk jaar worden de helmen beter en veiliger. Door de vele mogelijkheden die er zijn is het lastig het spoor kwijt te raken om te bepalen wat nu de beste jethelm is. Daarom hebben wij de beste jethelmen in 2024 voor je verzameld. Zo hoef jij alleen nog een jethelm uit te kiezen die bij je past.

Satisfyer Pro 2

VINZ Como Jethelm

De VINZ Combo Jethelm is een lichtgewicht met een anti kras vizier. Onderhoud is eenvoudig met de wasbare binnen voering.

Populaire helm voor een mooie prijs

Heeft een wasbare binnen voering

Licht in gewicht

Satisfyer Pro 2
VINZ Kennet Integraalhelm

Eén van de populairste integraalhelmen van het moment. Deze lichte helm heeft een ABS buitenschaal.

Licht in gewicht

Anti kraslaag en vrijheid met vizier

Heeft een ABS buitenschaal

Satisfyer Pro 2

VINZ Parchi Jethelm

Een niet alleen opvallende helm door zijn rode kleur maar valt ook op door de unieke stijl. Modieus en veilig dus!

Optimale bescherming & stijl
Comfort & vochtregulatie
Lichtgewicht & universele pasvorm

Beoordeling 10/10

Satisfyer Pro 2

MT HELMETS Streetfighter SV Jethelm

Niet de standaard jethelm maar wel een hele stoere uitvoering. Extra beschermt en voorzien van alle luxe.

Biedt een betere bescherming dan normale jethelmen

Stoere uitstraling

Goed betaalbaar voor uitvoering

Satisfyer Pro 2

BEON Design Jethelm

De meest populaire jethelm verkocht in Europa is de Beon design helm. Deze helm is klasiek in retro jethelm stijl.

Traditioneel zwart

Klasiek Beon design

Meest verkochte jethelm in Europa

Jethelm kopen: dé beste jethelmen vind je bij ons

Het aanschaffen van een jethelm is een belangrijk proces. Het is namelijk iets wat je voor de komende tijd bijna dagelijks gaat dragen wanneer je op de scooter stapt. Het is daarom belangrijk de juiste jethelm uit te kiezen. Echter is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Er is anno 2024 zoveel keuze als het gaat om het aanschaffen van een jethelm. Je vindt jethelmen zonder vizier, met vizier en zelfs retro jethelmen die in de stijl van tientallen jaren terug aannemen.

Het uitkiezen van de juiste jethelm is daarom allesbehalve makkelijk. Veel mensen geven de hoop op en kopen de eerste de beste jethelm die ze zien of nog erger, belanden met een jethelm die niet aan de veiligheidseisen voldoen die in Nederland verplicht zijn. Precies de reden waarom wij met deze website aan de slag zijn gegaan.

Om dit te voorkomen zijn wij op onderzoek uitgegaan om de beste jethelmen te verzamelen. Op basis van comfort, kwaliteit en ook uiterlijk hebben we bepaald wat de beste jethelmen zijn om te kopen. We hebben ze getest en ze op prijs beoordeeld. Zo kun jij eenvoudig zelf de keuze maken om een jethelm aan te schaffen die echt bij je past.

Goedkope jethelmen kopen

Jethelmen komen in verschillende maten en prijsklassen. Als je een jethelm wil kopen hoef je geen rekening te houden met honderden euro’s. Vaak zijn jethelmen van een relatief laag bedrag als je het vergelijkt met andere soorten scooterhelmen. Je hoeft dus niet diep in de buidel te tasten om een jethelm te kopen.

Jethelmen tot €50,-

De meeste modellen jethelmen beginnen bij een bedrag tot €50,-. Het is dus zeker niet onmogelijk om een jethelm aan te schaffen voor deze prijs. Vaak zijn dit een iets wat goedkopere soort helm maar die wel gewoon aan de strenge veiligheidseisen in Nederland doen. Dit zijn vaak geen jethelmen met vizier omdat dit voor dit budget wat lastiger is.

Jethelmen tot €100,-

Als je budget wat hoger ligt dan raden we aan voor een iets duurdere helm te gaan. Zo kun je namelijk een helm kopen die waarschijnlijk mooi is, maar ook je net wat beter beschermt op het moment dat je een val maakt. Jethelmen beschermen namelijk minder goed dan andere helmen waardoor het soms verstandig kan zijn om voor een iets duurdere jethelm te gaan zodat deze wel goed compenseren in het geval van een ongeluk.

Jethelmen kopen doe je met onze tips

Het kopen van een jethelm is met de ruime keuze tegenwoordig niet eenvoudig meer. Daarom hebben wij de beste jethelmen voor je verzameld. Zo kun jij eenvoudig zelf de keuze maken zonder dat je hiervoor hoeft te verdwalen in de vele gevaren die er liggen. Verkopers praten je namelijk al snel met een te dure jethelm aan. Met onze tips weten we zeker dat je een jethelm gaat vinden die bij je past.

Wat is een jethelm?

Een jethelm is een helm waar het gezicht volledig vrij is en de kin niet beschermt is. Oren en achterhoofd zijn wel beschermt maar het gezicht en de onderkant van het hoofd zijn vrij. Over het algemeen wordt een jethelm daarom als een helm gezien die minder beschermt dan andere soort helmen. Meer over jethelmen vind je op de wat is een jethelm pagina.

Wat kost een jethelm?

Een jethelm kost meestal tussen de €40,- en €80,-. De prijs van een jethelm kan erg verschillen. Dit heeft vooral te maken met het model, merk en het materiaal waar de jethelm van is gemaakt. Als je meer wilt weten over de kosten van jethelmen bekijk dan onze wat kost een jethelm pagina.

Jethelmen per categorie