Jethelmen met vizier

Wil je een jethelm kopen met vizier? Een vizier beschermt je ogen tegen insecten en zon tijdens het scooterrijden is daarmee enorm handig.

Jethelm met vizier kopen: bescherm je ogen en gezicht

Tijdens het scooterrijden is het enorm vervelend als er zaken als vliegjes of muggen in je ogen komen. Maar ook in de zomer als het enorm warm is kan de zon erg vervelend in de ogen zijn. Het kan daarom helpen om een jethelm te kopen met een vizier. Dit vizier kan namelijk voor de bescherming zorgen wanneer er dus dingen zijn die in de ogen of het gezicht komen. Mocht je namelijk afgeleid raken door iets in je oog dan kan dit voor vervelende situaties zorgen.

Verschillende tinten vizieren voor een jethelm

Voor een jethelm zijn er verschillende mogelijkheden als we het hebben over een vizier. Je kunt een jethelm kopen met een licht of donker vizier. Beide hebben weer invloed op hoeveel je ziet maar ook met hoeveel buitenstaanders je precies ziet. Ze hebben een verschillende uitstraling maar dus ook een verschillende beschermende werking. Ideaal om dus een jethelm met vizier te kiezen die precies bij jou behoeften past.

Jethelm met licht vizier

Een licht vizier doet precies wat je wilt op het moment dat er een normale hoeveelheid licht is. Het beschermt je gezicht en ogen voor dingen in de lucht, maar bij fel licht kan het zo zijn dat je alsnog last ervaart van de zon. Daarnaast is dan wel weer het voordeel dat je een natuurlijk beeld blijft houden en niet het zonnebril effect krijgt waarbij je een hoop dingen niet meer kunt zien. Bijvoorbeeld, je dashboard blijft belangrijk om goed zicht op te houden.

Jethelm met donker vizier

Een jethelm met een donker vizier heeft een effect als een zonnebril. Het beschermt je tegen de vliegende dingen in de lucht maar ook tegen fel licht. Op een zomerse dag zorgt dit ervoor dat je goed de weg op kan zonder problemen van fel licht. Daarnaast is het wel zo dat je waarschijnlijk een iets donkerder beeld van de wereld om je heen krijgt waardoor je bepaalde dingen minder goed kunt zien.

Jethelm met vizier: de ideale bescherming

Een jethelm met vizier zorgt voor een ideale bescherming als je de weg op gaat. Of je nu kiest voor een licht of donker vizier, beide zorgen ervoor dat je veilig de weg kop kan. Een jehtelm zonder vizier is namelijk iets minder veilig. Gelukkig voor jou komen bijna alle jethelmen met een vizier waardoor je veel keuze hebt als je een jethelm wilt kopen. Wij hebben de beste jethelmen vast voor je verzameld zodat je de juiste keuze gaat maken bij het aanschaffen van een jethelm.