Jethelmen zonder vizier

Wil je een jethelm zonder vizier zodat je helm lekker ventileert en je het best mogelijke zicht hebt? Wij hebben de beste jethlemen zonder vizier.

Jethelm zonder vizier kopen: jethelm met het best mogelijke zicht

Ben je op zoek naar een jethelm maar wil je deze hebben zonder een daadwerkelijk vizier? Dat is zeker mogelijk ondanks dat bijna alle jethelmen met vizier komen. Het voordeel is vaak dat de helmen zonder vizier een stuk goedkoper zijn omdat je bespaart op het materiaal wat gebruikt moet worden. Wij hebben de beste jethelmen zonder vizier voor je verzameld zodat je eenvoudig een keuze kunt maken.

Lichte helm zonder bescherming

Een jethelm zonder vizier is een stuk lichter en ook praktischer. Het is namelijk zo dat het vizier flink in gewicht scheelt en het ook op vervelende momenten in de weg kan zitten. Door een jethelm zonder vizier aan te schaffen kun je er voor zorgen dat je qua gebruikersgemak een stuk vooruit gaat. De helm zal lichter zijn en je zult minder snel met dingen tegen elkaar aankomen.

Jethelm zonder vizier ventileert beter

Met een jethelm zonder vizier heb je een helm die een stuk beter ventileert dan met vizier. Dit komt doordat de lucht door meer wegen de binnenkant van de jethelm kan betreden. Het is dus eenvoudig de lucht te verversen en je helm goed te ventileren. Zeker in de zomer is het daarom aan te raden te scooterrijden met en jethelmen zonder vizier om er zo voor te zorgen dat je niet een te warm hoofd krijgt.

Jethelmen zonder vizier vind je hier

Een passende jethelmen kopen is met de verzameling jethelmen een stuk makkelijker. Kies je voor een jethelm zonder vizier heb je iets wat minder keuze maar kun je alsnog terecht op onze website. Wij hebben de beste helmen voor je verzameld zodat je niet meer zelf op zoek hoeft naar een passende helm. Met onze hulp weten we zeker dat jij een passende jethelm gaat vinden.