Jethelmen zwart

Op zoek naar een zwarte jethelm? Dan ben je aan het juiste adres. Wij hebben de beste zwarte jethelmen voor je verzameld.

Zwarte jethelm kopen: ontdek hier waarom

Ben je op zoek naar een zwarte jethelm? Dit is veruit de populairste kleur, de meeste mensen die een jethelm kopen gaan voor de kleur zwart. Waarom dit zo is, gaan we je hieronder uitleggen. Zo kun jij ook een weloverwogen keuze maken in het aanschaffen van een zwarte jethelm, of natuurlijk in het aanschaffen van een andere kleur. Ook hier helpen we je graag mee.

Stijl van een zwarte jethelm

Zwart is een klassieke en tijdloze keuze als het gaat om het kopen van een zwarte jethelm. De kleur zwart is altijd goed waardoor je een helm kiest waar je jaren mee verder kan. Je kunt de helm namelijk ook nog eens combineren met een groot scala aan kleuren voor scooters zelf. Of de scooter nu zwart is of een andere kleur heeft, de kleur zwart gaat hier in bijna alle gevallen mee samen.

Een zwarte jethelm is een praktische keuze

De kleur zwart is minder opvallend dan andere kleuren. Je kunt dit mee nemen in je keuze, omdat het ervoor kan zorgen dat je helm minder vies lijkt nadat je hem langer hebt gedragen. De meeste vlekken die ontstaan zullen namelijk donker zijn, precies de tint die niet opvalt op een zwarte jethelm. Je zult je helm dus minder vaak schoon hoeven te maken als deze zwart is.

Zwarte jethelmen trekken warmte aan

Een groot nadeel in de zomer is dat een zwarte jethelm warmte aantrekt. De kleur zwart absorbeert namelijk veel betere warmte dan andere kleuren jethelmen. Het kan daarom verstandig zijn om bijvoorbeeld voor een witte jethelm te gaan. Echter in de winter kan het zonnetje wat er is weer net genoeg zijn om jouw zwarte jethelm lekker op te warmen. Het is in ieder geval een belangrijk iets om rekening mee te houden bij je aanschaf.

Een zwarte jethelm valt minder op

Met het dragen van een zwarte jethelm val je minder op in het verkeer. Dit kan een nadeel zijn voor als mensen je niet zien. Heb je een erg opvallende scooter dan is dit geen probleem maar heb je bijvoorbeeld ook een zwarte scooter dan kan het waardevol zijn om voor een andere kleur jethelm te gaan om zo te voorkomen dat mensen je niet zien in het verkeer.

Kies jij voor een zwarte jethelm?

Ga jij voor een zwarte jethelm of kies je voor een ander kleurtje? Er zijn tegenwoordig enorm veel mooie kleuren, heb je bijvoorbeeld weleens aan een rode of blauwe jethelm gedacht? De mogelijkheden zijn er allemaal waardoor de keuze soms moeilijk kan zijn. Gelukkig helpen wij jou bij het maken van de keuze. Zo weet je zeker dat je de jethelm koopt die bij jou past.